Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Florile din casa ta

In jos 
+2
Daniela
Beatrice
6 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Varsta : 47

Florile din casa ta - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Sept 06, 2008 9:16 am

E splendida orhideea ta, dar mie imi place si ceasul de langa ea... giveflowers
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Varsta : 47

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Oct 18, 2008 8:10 am

Dragelor,
Ce trebuie sa fac sa imi infloreasca din nou orhidea? Vegeteaza, adica are frunze multe, unele chiar noi dar nu are flori. Ce trebuie sa ii fac? thanks
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

Varsta : 59

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Oct 18, 2008 11:29 pm

Draga Diana, ca orhideea sa infloreasca din nou are nevoie de "hrana" pentru flori. Eu am un ingrasamant general din care pun la toate florile si cele 2 orhidee care le am de 2 ani imi infloresc a 3-a oara anul asta. La cea roza cand i-am taiat cei doi lujeri de la florile trecute am observat ca ii dadea din nou un lujer de floare ceea ce m-a surprins pt ca nu prea era normal sa aiba asa repede din cate citisem eu, dar iti imaginezi ce bucurie. Si bucuria mai mare mi-a fost acum doua saptamani la cumparaturi cand am vazut o floare mai ciudata si cand m-am uitat sa vad cum se numeste surpriza : era orhidee si normal ca nu m-am putut abtine si am pus una in carutul de cumparaturi si am 4 orhidee acum !!!! Pun o poza ca este intradevar neobisnuita pt ideea de orhidee. Abia astept sa vad ce fel o sa arate floarea:
Florile din casa ta - Pagina 2 Orhide10

Asta e cea alba care asa arata acum , a-3-a oara anul asta. Cea roza abia este in crestere.

Florile din casa ta - Pagina 2 Alba_210

Deci pun cantitatea necesara din ingrasamant intr-o sticla de 2 litri si ud toate florile odata la una sau doua saptamani dupa cum imi este la indemana. Cu toate ca la orhidee este recomandat sa fie tinute foarte putin udate eu pot sa spun ca le ud la fel ca pe celelalte flori si vad ca le merge de minune. Deci cauta la florarie un ingrasamant general si incepe sa o "hranesti" si ai sa vezi rezultatele in scurt timp !!! Sa ai spor !!!
Sus In jos
dana
Femeie crestina
Femeie crestina
dana

Varsta : 67

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptySam Feb 07, 2009 10:48 pm

Florile din casa ta - Pagina 2 Picture083-1
...mergea si la "Animalute de companie", nu? dinti

Florile din casa ta - Pagina 2 Picture097
...orhideea mea...trebuie sa iau lectii de la Daniela cum sa o ingrijesc kissing
Sus In jos
http://www.copilarieregasita.webs.com
nikita
Femeie crestina
Femeie crestina
nikita

Varsta : 51

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMier Feb 11, 2009 11:10 am

Frumoase flori aveti.Mie si sotului meu ne plac cactusii si avem diferite specii,iar fetita noastra le zice "au,au"pt ca o inteapa ,dar asta nu o opreste sa le dea cate un piciorut,ii folosim si ca protectie ca ea sa nu se apropie de marginea balconului.Si mie imi plac orhideele si aici am vazut diferite soiuri,dar n-am indraznit sa iau una acasa spre ingrijire,acum cand o sa se organizeze expozitia e flori poate am saiau si eu una. flowers
Sus In jos
nikita
Femeie crestina
Femeie crestina
nikita

Varsta : 51

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyMier Feb 11, 2009 11:11 am

Frumoasa pisicuta ,Dana.Tare imi plac si fetita ne zice ca vrea si ea un catel si o pisicuta,dar apartamentul e mic si sotul nu e de acord
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyJoi Feb 12, 2009 1:23 pm

Draga Dana, orhideele nu sunt greu de intretinut si a ta arata superb !!! Cum este asta a ta acum sa ai grija sa nu se usuce radacinile pt ca altfel i se usuca bobocei mici de flori care se formeaza pe ramurele. Daca iti este frica ca o uzi prea mult sau prea putin cel mai bine este sa pui ghiveciul ei intru-n vas cu apa in care sa o tii 5 minunte si apoi o scoti si lasi sa se scurga surplusul de apa si apoi o pui la locul ei si asta o poti face odata pe saptamana.
O data pe saptamana sau la doua saptamani in functie de ingrasamant, trebuie sa o "hranesti". Dupa ce i se usuca florile si cad pe rand si raman ramurelele goale sa tai lujerii cat mai aproape de baza si sa continui sa o uzi si sa o hranesti in acelasi mod pt a avea bucuria urmatoarelor flori. Aici unde lucrez avem doua companiii care ne asigura una plante tropicale si alta flori taiate in glastre. Fiecare dintre ei vin odata pe saptamana, unii sa schimbe glastra cu flori si unii sa ude si sa aiba grija de plantele din ghivece, si daca am nevoie de vreo informatie in ceea ce priveste vreun detaliu despre plante ii intreb si sunt foarte bucurosi sa imi dea explicatii !!!
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Feb 13, 2009 9:45 pm

Ultima mea orhidee iar alaturi de ea in spate, stanga, un tablou cu floarea soarelui pictat de mine dar pe care nu am apucat sa il pun inca in rama.

Florile din casa ta - Pagina 2 DSC01685
Sus In jos
anaelis
Bine ai venit!
Bine ai venit!
anaelis

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 EmptyVin Ian 14, 2011 4:47 pm

Superba orhidea! Si eu sunt amatoare de orhidee... in prezent am 2 phale! Apoi am violete de parma ( cam 15 dinti ) imi place crinul pacii din care am 3 , un palmier maaaaare si inca cateva flori la care nu le stiu denumirea dinti deci...o adevarata jungla thebest
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Florile din casa ta
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Poze de langa casa mea!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum