Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?

In jos 
AutorMesaj
maria912
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 37

Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? Empty
MesajSubiect: Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?   Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia? EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm

Am vazut in ultima perioada foarte multe reclame cu produse care promit ca pot sa inlature acneea intr-un timp scurt. Dintre toate reclamele astea mi-a atras atentia o reclama care promova produsul Derminax. Spunea acolo ca suplimentul e capabil sa inlature cauza interna a acneei si ca in felul asta acneea nu va reaparea!
A folosit careva suplimentul asta?
Sus In jos

Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Neria :: Forumul femeilor credincioase :: La taifas cu voi-
Mergi direct la: