Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Prioritati & Planificari EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Prioritati & Planificari EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Prioritati & Planificari EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Prioritati & Planificari EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Prioritati & Planificari EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Prioritati & Planificari EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Prioritati & Planificari EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Prioritati & Planificari EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Prioritati & Planificari EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Prioritati & Planificari EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Prioritati & Planificari EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Prioritati & Planificari EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Prioritati & Planificari EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Prioritati & Planificari EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Prioritati & Planificari EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Prioritati & Planificari EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Prioritati & Planificari EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Prioritati & Planificari EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Prioritati & Planificari EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Prioritati & Planificari

In jos 
+3
iohana
Daniela
Neria
7 participan?i
AutorMesaj
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Varsta : 47

Prioritati & Planificari Empty
MesajSubiect: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyMar Feb 05, 2008 11:53 am

Esti o persoana extrem de bine organizata si stii ca poti sa ajuti pe cineva spunandu-i modul in care reusesti sa le faci pe toate dupa planificari bine stabilite si fara sa te abati de la ele, te rugam sa ne inveti si pe noi "secretele" tale. Asteptam cu interes postarile tale.
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

Varsta : 59

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyVin Mar 14, 2008 3:19 pm

Ce va pot spune din experienta mea este ca atunci cand ai de facut ceva este mult mai simplu si mai rapid de facut daca se face o lista writer .
De ex la o curatenie generala cu toate ca stim fiecare ce avem de facut si cum incepem, am gasit mult mai usor de facut totul dupa ce am scris o lista cu efectiv tot ce doream sa fac, de la lucruri majore la un simplu sters de praf deasupra la tocul usiilor, apoi am pus numere in dreptul fiecarui lucru in ordinea pe care trebuia sa fac si in momentul in care terminam ceva taiam de pe lista si vazand cum lucrurile de pe lista se reduc aveam o bucurie mai mare pt ca nu ma mai suparam pe mine insumi cand doream sa fac mai mult decat puteam si nu reuseam.
La fel de ex la sarbatori sau cand am invitati. Scriu o lista cu tot ce doresc sa servesc si la fiecare fel de mancare scriu ingredientele de care am nevoie si verific ce am si ce trebuie sa cumpar. In felul asta totul este facut si nu mi-e teama ca ar fi cumva ceva ce a ramas nefacut sau necumparat sa imi dau seama cand e prea tarziu. Si pt ca aici fac cumparaturi in fiecare joi seara pt saptamana urmatoare, la fel este foarte utila lista cu ce am nevoie; verific ce am, si ce am terminat si am nevoie trec pe lista, in felul asta nici nu prea sunt tentata sa cumpar lucruri de care in mod normal nu am nevoie.
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyVin Mar 14, 2008 8:43 pm

Imi place ideea cu lista pentru curatenie!!!! Foarte bine gandita.
Lista de cumparaturi si la mine e nelipsita, si lista cu ce vreau sa gatesc si cu ingredientele de care am nevoie de asemenea. kissing
Sus In jos
iohana
Bine ai venit!
Bine ai venit!
iohana

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptySam Mar 21, 2009 3:15 pm

Si eu folosesc lista pentru cumparaturi, pentru meniul saptamanal sau pentru zilele mai deosebite, cand am multa treba si multi musafiri, de sarbatori de exemplu...am observat ca e mai putin stresant si mult mai eficient ...
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptySam Mar 21, 2009 7:30 pm

asa e Iohana, ai dreptate e mai usor sa mergi la cumparaturi cu lista gata facuta si parca si tentatiile sunt mai mici... kissing
Sus In jos
brenda
Incepator
Incepator

Varsta : 53

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 8:57 am

Ehehe, lista de cumparaturi mai fac si eu...dar ramane acasa pe frigider in mod regulat.Orice lista sta cel mai bine in capul meu.Sunt o fire destul de organizata si iau lucrurile din aproape in apoape.Curatenia ca la carte fac in fiecare saptamana , asa ca este ca o rutina, este ceva atat de obisnuit incat n-am nevoie de nici un fel d eorganizare.
Cand organizez o cina sau o masa festiva atunci fac o lista cu ce as vrea sa servesc, ce trebuie sa cumpar...si tot uit cate ceva si sotl meu mai pleaca bombanind sa-mi ia ceea ce-mi trebuie.
De asemenea , cand plecam in vacante incep sa gandesc cu atentie ce trebuie sa iau, cat sa iau...am grija sa ma organizez cat mai bine.Si de fiecare data tot iau prea multe cu mine.Dar mai bine sa prisoseasca decat sa-mi trebuiasca si sa nu am.
Sus In jos
flori
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 52

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 11:29 am

nu prea sunt eu cu lista ,am in cap totul si de regula nu uit,doar cind merge sotul si fetele atunci le fac lista , dar lista cu curatenia e interesanta ,mi-ar prinde bine ca asa nu mai trebuie sa zic fetelor ce e de facut ,am sa incerc
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 3:42 pm

Eu sunt catastrofa cand e vorba de facut bagaje... intotdeauna iau din unele prea multe si din altele prea putin!
Mai pateste cineva ca mine?!? sanie
Sus In jos
Maria
Femeie crestina
Femeie crestina
Maria

Varsta : 50

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 6:56 pm

Flori, si eu as incerca sa nu mai zic dar ma las pagubasa de multe ori.
Diana, eu nu prea am de facut bagaje decat foarte rar, dar atunci fac e cat pentru tot anul.
Sus In jos
brenda
Incepator
Incepator

Varsta : 53

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 6:58 pm

De obicei, exagerez cu imbracamintea.Dar stau foarte atenta ca sa am toate documentele cu mine, bani si medicamente pentru ale in caz ca ar avea nevoie de ceva
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyJoi Mar 17, 2011 7:10 pm

Si eu sunt foarte atenta cu documentele si cu banii... de cele mai multe ori papucii sunt deficitari si uneori, hainele de strada.... intotdeauna insa avem mai multa lenjerie decat ne trebuie! dinti
Sus In jos
blaj dorina
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 61

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm

dragile mele eu fac bagaje mereu,sotul meu este sofer de tir si fetele sunt stabilite la cluj si din cand in cand fac bagaje si pentru ele dar de ficare data uit cate ceva. flowers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prioritati & Planificari   Prioritati & Planificari Empty

Sus In jos

Prioritati & Planificari
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Neria :: Forumul femeilor credincioase :: Despre tine, despre noi-
Mergi direct la: