Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?

In jos 
+4
marcela12
maripopescu
cristina34
maria78
8 participan?i
AutorMesaj
maria78
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 36

Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Empty
MesajSubiect: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMier Ian 30, 2013 1:37 pm

Sus In jos
cristina34
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Feb 04, 2013 3:32 pm

Eu am folosit acaiberry900. Nu pot sa zic ca am slabit exact cat scriu ei pe site, dar am slabit. Am tinut si dieta in timpul curei. Probabil ca si pilulele astea functioneaza in functie de metabolismul fiecaruia!
Sus In jos
maripopescu
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMar Feb 12, 2013 10:57 am

Si cat ai slabit? O prietena de-a mea a folosit acelasi supliment si a slabit 6 kg in 5 saptamani. Nu stiu daca e mult sau putin, dar m-ar interesa sa vad cat ai slabit si tu. Nu de alta dar m-ar interesa si pe mine:)
O zi buna!
Sus In jos
maria78
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 36

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Feb 15, 2013 2:46 pm

Foarte bine de voi!Am pus intrebarea asta pentru ca eu chiar sunt in cautatrea unor suplimente care sa ma ajute sa slabesc! Sper sa-mi mai raspunda si altcineva!
Multumesc mult!
Sus In jos
marcela12
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Feb 25, 2013 5:04 pm

Am slabit dupa ce am utilizat niste suplimente alimentare pe baza de plante timp de 2 luni. Desi nu aveam incredere in aceste suplimente pana la urma am reusit sa dau jos din kilograme!
Sus In jos
maria912
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyLun Mar 11, 2013 4:50 pm

Eu am slabit cu Ultra Slim. Sunt niste arzatoare de grasimi exceptionale!Dupa ce le iei iti dispare pofta de mancare si te simti plin de energie! La mine si-au facut efectul cu varf si indesat aceste suplimente!
Sus In jos
maria92
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Mai 17, 2013 12:35 pm

Eu am slabit cu niste suplimente numite Thermacuts! Le-am folosit intr-o cura de 3 luni si sunt destul de multumita de rezultate. Ar fi dain daca nu m-as mai ingrasa, dar vad ca iar am inceput sa mananc mult. Voi ce faceti pentru a va suprima pofta de mancare?
Multumesc!
Sus In jos
felicia21
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMier Mai 22, 2013 4:23 pm

Am auzit ca sunt ok Thermacuts!Am intrat pe site si sunt cam scumpe:)
Sus In jos
maria92
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyMier Iun 12, 2013 10:36 am

Sunt putin cam scumpe, dar daca vrei sa slabesti atunci ai nevoie de niste pastile de slabit bune, care sa functioneze! Si suplimentele astea chiar functioneaza!
Sus In jos
maria922
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Pastile de slabit   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyJoi Iun 27, 2013 1:12 pm

In cazul meu foarte bine s-au comportat pastilele de slabit UltraSlim. Au fost foarte eficiente iar eu sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu ele!
Sus In jos
maria92
Bine ai venit!
Bine ai venit!

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm

Am auzit si eu de pastilele pe care le-ai folosit tu, dar eu m-am oprit la thermacuts, pentru ca sunt arzatoare puternice de grasime!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?   Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Empty

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Poze de langa casa mea!!!!
» Sanatatea din natura!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Neria :: Forumul femeilor credincioase :: La taifas cu voi-
Mergi direct la: