| Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? | |
|
+4marcela12 maripopescu cristina34 maria78 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
maria78 Bine ai venit!
Varsta : 36
| Subiect: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Mier Ian 30, 2013 1:37 pm | |
|
| |
cristina34 Bine ai venit!
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Lun Feb 04, 2013 3:32 pm | |
| Eu am folosit acaiberry900. Nu pot sa zic ca am slabit exact cat scriu ei pe site, dar am slabit. Am tinut si dieta in timpul curei. Probabil ca si pilulele astea functioneaza in functie de metabolismul fiecaruia! | |
|
| |
maripopescu Bine ai venit!
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Mar Feb 12, 2013 10:57 am | |
| Si cat ai slabit? O prietena de-a mea a folosit acelasi supliment si a slabit 6 kg in 5 saptamani. Nu stiu daca e mult sau putin, dar m-ar interesa sa vad cat ai slabit si tu. Nu de alta dar m-ar interesa si pe mine:) O zi buna! | |
|
| |
maria78 Bine ai venit!
Varsta : 36
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Vin Feb 15, 2013 2:46 pm | |
| Foarte bine de voi!Am pus intrebarea asta pentru ca eu chiar sunt in cautatrea unor suplimente care sa ma ajute sa slabesc! Sper sa-mi mai raspunda si altcineva! Multumesc mult! | |
|
| |
marcela12 Bine ai venit!
Varsta : 37
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Lun Feb 25, 2013 5:04 pm | |
| Am slabit dupa ce am utilizat niste suplimente alimentare pe baza de plante timp de 2 luni. Desi nu aveam incredere in aceste suplimente pana la urma am reusit sa dau jos din kilograme! | |
|
| |
maria912 Bine ai venit!
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Lun Mar 11, 2013 4:50 pm | |
| Eu am slabit cu Ultra Slim. Sunt niste arzatoare de grasimi exceptionale!Dupa ce le iei iti dispare pofta de mancare si te simti plin de energie! La mine si-au facut efectul cu varf si indesat aceste suplimente! | |
|
| |
maria92 Bine ai venit!
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Vin Mai 17, 2013 12:35 pm | |
| Eu am slabit cu niste suplimente numite Thermacuts! Le-am folosit intr-o cura de 3 luni si sunt destul de multumita de rezultate. Ar fi dain daca nu m-as mai ingrasa, dar vad ca iar am inceput sa mananc mult. Voi ce faceti pentru a va suprima pofta de mancare? Multumesc! | |
|
| |
felicia21 Bine ai venit!
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Mier Mai 22, 2013 4:23 pm | |
| Am auzit ca sunt ok Thermacuts!Am intrat pe site si sunt cam scumpe:) | |
|
| |
maria92 Bine ai venit!
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Mier Iun 12, 2013 10:36 am | |
| Sunt putin cam scumpe, dar daca vrei sa slabesti atunci ai nevoie de niste pastile de slabit bune, care sa functioneze! Si suplimentele astea chiar functioneaza! | |
|
| |
maria922 Bine ai venit!
| Subiect: Pastile de slabit Joi Iun 27, 2013 1:12 pm | |
| In cazul meu foarte bine s-au comportat pastilele de slabit UltraSlim. Au fost foarte eficiente iar eu sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu ele! | |
|
| |
maria92 Bine ai venit!
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? Vin Iul 05, 2013 1:50 pm | |
| Am auzit si eu de pastilele pe care le-ai folosit tu, dar eu m-am oprit la thermacuts, pentru ca sunt arzatoare puternice de grasime! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce suplimente ati folosit pentru a slabi? | |
| |
|
| |
|