| Poze de langa casa mea!!!! | |
|
+4Dorina Daniela florentina pop Neria 8 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Neria Admin Neria
Varsta : 47
| Subiect: Poze de langa casa mea!!!! Mier Feb 13, 2008 8:40 pm | |
| Aici putem pune poze cu locurile dragi noua. Locurile de langa casa noastra. Locurile pe care le vedem in fiecare zi. | |
|
| |
florentina pop Bine ai venit!
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Mier Feb 13, 2008 8:56 pm | |
| Ce vreau sa va arat nu sunt de langa casa mea, ci in drumul meu spre gradinita fiului meu si spre Atheneum, spre scoala mea. De fapt, vreau sa va arat IARNA BELGIANA | |
|
| |
Daniela De-al casei
Varsta : 59
| |
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Vin Feb 15, 2008 12:21 am | |
| Mai fetelor voi v-ati hotarat sa ma bagati in boala? Flori ne arata branduse in plina iarna, iar Daniela tu vii cu lalele? Asta nu-i treaba, mai ales ca eu nu pot nici macar sa ies la plimbare cu fetele la cat de frig e la Deva. Gata ma mut in tarile calde.... | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Vin Feb 15, 2008 1:14 pm | |
| Draga noastra cele doua poze care le-am atasat nu sunt de anul asta. Sunt de acum doi ani din martie. Pe langa parcul asta am trecut 3 ani cand mergeam la statia de metrou care este in dreapta pozei dar nu este "prinsa" in poza. Iar in spatele meu "deasupra" capului meu este o straduta pe care mergeam spre casa unde locuiam. Anul trecut ne-am mutat pe o strada care este acum indreapta statiei de metrou cum te uiti la statie deci nu as mai trece exact pe langa parc. Problema este ca acum am o alta statie in directie opusa care este cu vreo 3 minute mai aproape de strada pe care locuiesc acum si normal ca imi vine mai usor sa folosesc aceasta noua statie. Acum parcul asta il vad sambata sau duminica cand ma duc in shoping centre. Abia astept sa vad anul asta ce flori vor pune ca anul trecut nu a fost asa de frumos ca acum doi ani cand am facut pozele de mai sus. Oricum au inceput sa infloreasca narcisele galbene si brandusele si ghioceii. Am narcise si ghiocei in fata geamului la bucatarie. O sa va desfatez in curand cu o poza !!!! | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Vin Feb 15, 2008 1:16 pm | |
| AAA, am uitat sa iti spun ca in parcul asta vara cand este soare este plin de lume care sta pe iarba la soare , unii citesc, altii joaca mingea, altii stau pe banci , fiecare ce are chef. Este mult mai mare decat am prins noi in poza !!!! | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Feb 17, 2008 10:33 pm | |
| Asa cum am spus aici sunt cateva poze cu biserica, in care suntem membri, de afara si din interior. [url=https://servimg.com/view/11969977/24] [/url | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Feb 17, 2008 10:40 pm | |
| E ciudat am incercat sa mai atasez 2-3 poze si nu mai merge. O sa incerc alta data. Cand apas butonul pt a gazdui o imagine, casuta care se deschide este goala !!!!!! | |
|
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Feb 17, 2008 11:29 pm | |
| Cine stie ce minune are?!? sper sa se rezolve repede ca abia astept sa vad pozele. In ce priveste cladirea bisericii e superba, absolut minunata. | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Feb 17, 2008 11:52 pm | |
| In apropierea Pastelui 2007 De ziua recoltei 2007; un frate din Tailanda a fost acasa la el si a venit cu vreo 20 de robe albe pt cor ca toti sa fie la fel cand canta in fata: Masa dupa serviciul de rededicare a credintei la inceput de an 2008 cand cei din comitet au trebuit sa gateasca si sa serveasca. De la stanga la dreapta: pastorul din Anglia, sotul meu-Ro, frate din Filipine, frate din Africa de Sud, frate din Anglia si frate din America: Mancaruri din toate partile lumii; sotul meu servind sarmale : Un serviciu special in care cativa membrii din adunare au citit diferite pasaje din scriptura: | |
|
| |
Dorina Bine ai venit!
Varsta : 60
| Subiect: Pentru Daniela Lun Feb 18, 2008 12:18 am | |
| Daniela,foarte frumoase pozele trimise de tine!Atatea flori si atata curatenie si frumusete!!Sotul tau a facut sarmalele,parca asa am citit ca cei din comitet trebuia sa gateasca???Sunteti tare frumosi amandoi,D-l sa va binecuvinteze cu tot ceea ce aveti nevoie ! | |
|
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Lun Feb 18, 2008 10:38 am | |
| Daniela e superba cladirea bisericii voastre!!! Dar in ce priveste denumirea ar trebui sa faceti ceva... :D ar trebui sa o numiti biserica baptista internationala, ca asa multe nationalitati intr-o singura biserica nu am mai vazut... :cyclops: Mi-a placut ideea aia cu comitetul care a gatit si a servit, cred ca ar trebui sa fie incercata si in bisericile de la noi! Poate asa ar intelege unii membri ca si comitetul e format din oameni, nu din ...... pupici | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Lun Feb 18, 2008 2:41 pm | |
| Dragele mele ma bucur mult ca v-au placut pozele si ca impresia care v-a lasat-o este una minunata !!!!! Ca s-o iau pe rand sa raspund la intrebari puse si nepuse : Dorina in primul rand multumesc mult pt urari, la fel si pe voi Domnul sa va binecuvanteze! Cat despre gatit sotul meu m-a ajutat la sarmale, normal, asta a fost ideea ca barbatii sa gateasca si cu toate ca daca l-as lasa singur pe sotul meu sa gateasca ar face-o iti imaginezi ca fiind acasa nu as fi putut sa il las doar pe el si eu sa ma uit, asa ca la partea de pregatit m-a ajutat foarte mult si apoi eu am avut grija lor. Singurul dintre barbati care intradevar a gatit singur este fratele de langa sotul meu care este bucatar de meserie si gateste niste bucate delicioase. Ideea a fost minunata si toata adunarea a fost super incantata de activitatea din aceea zi pt ca fratele englez cu barbuta s-a imbracat apoi in costum de mos craciun si cu ajutorul a doi copii a impartit cadouri pregatite de pastor si sotia lui intergii adunari. S-a facut asta atunci pt ca in zilele de craciun multi dintre noi am fost plecati din Londra. In ceea ce priveste cladirea pare superba dar noi stim cat de multa munca depunem in ea si cat de multe imbunatatiri are nevoie. De ex acum iarna stam imbracati duminica deoarece sistemul de incalzire este vechi de peste 50 ani si nu dovedeste sa incalzeasca (de multe ori plecam acasa duminica inghetati si pe punctul de a plange de frig), peretii sunt terminati, in vitraliile de la ferestre sunt locuri unde bucatele din geam lipseste si caldura putina care este se duce afara si in tavan sunt pur si simplu gauri pe unde se vede cerul. La demisol unde avem sala accea mare unde tinem activitatile trebuie varuita si reparate crapaturile din pereti. Sala este foarte inalta si draperiile care se vad deasupra la masa unde sunt cei din comitet le-am luat noi anul trecut acasa sa le spalam (sunt si la ferestrele opuse locului unde a fost pregatita masa de servit) si sunt in jur de 16 draperii foarte lungi, care dupa starea in care erau cred ca nu au fost spalate niciodata. Pe manile sotului meu era efectiv pamant cand le-a dat jos si le-a scos carligle in care sunt agatate. Apoi totul pica, chiar sambata asta, dupa masa, dupa ce dimineata a lucrat, sotul meu a fost si a schimbat tot sistemul intr-un bazin la una din toaletele de la femei si acum s-a stricat si a doua. A trebuit sa repare o treapta de afara de la intrare unde cimentul se tocise atat de tare ca femeile mai in varsta alunecau si de multe ori erau pe punctul de a cadea si a pus o trepta din metal. Afara a mai montat niste lumini cu senzori care noaptea se aprind singure, asta pe scurt fiind doar unele din lucrurile pe care mi le amintesc acum si le-am facut in timp, printre mult mai multe altele. Avem o munca titanica, pt ca in adunare cand am venit noi si cei din tarile amintite, erau doar cativa frati englezi destul de batrani si care nu mai puteau nici macar sa cheme pe cineva sa faca reparatiile pt ca fiind prea putini nu aveau banii necesari cu care sa plateasca. Iar acum pt cate reparatii trebuiesc din nou suntem prea putini si nu avem banii necesari. Si incet, incet, in timp toate s-au degradat. Acum ce sa zicem, ca in limita timpului nostru disponibil incercam sa facem cat putem de mult, sa imbunatatim aspectul cladirii si in acelasi timp sa ajutam la cresterea spirituala si numerica a adunarii. Mai avem cateva sali la demisol care sunt in renovare, pt ca la fel nu avem o sala pt copii, pt ca in salile respective este mucegai, peretii efectiv se macina si nu sunt conditii. Dar ce e important pt noi toti este ca avem o inima pt aceasta adunare si cladire si fiecare crontribuie cu ce poate la imbunatatirea pe toate planurile. Cand ne intalnim duminica ne imbratisam si ne incalzim mainile unii altora si ne imbarbatam sperand ca la anu cu ajutorul Domnului vom avea incalzire si vor mai fi fost facute alte cateva imbunatatiri. Ce sa spun, ca membri din comitet muncesc cel mai mult fiecare cu ce stie sa faca si sunt suportati de rugaciunile celorlalti si de ajutorul pe care il poate da fiecare contribuind la imbunatatirea conditiilor si relatiilor unii cu altii. Nici nu ne plangem nici nu ne laudam cu ce avem , doar ca asta este adevarul a ceea ce avem aici si ii multumim Domnului pt ca El e cel care are in grjija toate lucrurile !!!! | |
|
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Lun Feb 18, 2008 6:06 pm | |
| Daniela e extraordinar ce faceti voi acolo. Si e minunat sa vezi oameni din toate colturile lumii adunati sa renoveze Casa Domnului din Londra. Minunat!!!! Sa va dea Domnul oamenii si banii necesari terminari tuturor lucrarilor. Si mai ales sa va dea sanatate si binecuvantari ceresti pentru ca in opinia mea sunteti o adunare speciala. | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Lun Feb 18, 2008 7:14 pm | |
| Draga mea Diana multe multumiri pt urarile tale !!!! Nu ne putem lauda chiar atat de mult ca suntem Casa Domnului din Londra, ar fi o cinste mult prea mare.Suntem doar o mica parte din trupul lui Cristos de aici din Londra!!!! In Londra sunt 8 milioane si ceva de oameni deci mai mult de o treime din populatia Romaniei si sunt atat de multe biserici crestine ca in fiecare cartier sunt cateva biserici baptiste , metodiste, anglicane, catolice, moscheii, etc. Acum cateva luni am facut o prezentare in Power Point despre Romania pe care am prezentat-o la una din adunarile bisericii. Am sa ti-o trimit pe emailul personal si poate o poti tu atasa pe forum ca eu am incercat si nu am putut sau nu am stiut fiind prea mare capacitatea. Nu stiu daca tu il stii pe Alin Cristea care trimite mesaje pe Roboam si Divanul Crestin si care am inteles ca este editor la cateva reviste electronice. El m-a ajutat cu idei despre ce as putea scrie despre Romania pt aceasta prezentare. Si ce m-a bucurat a fost ca frati din adunare au venit la mine dupa aceea sa afle mai multe despre Romania. Este o bucurie pt mine sa pot prezenta Romania si cu fatetele ei bune, nu numai cu partea negativa. Am trimis aceasta prezentare la cati de multi am putut cu permisiunea de a fi folosita ca atare sau ca inspiratie pt alte prezentari. | |
|
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Lun Feb 18, 2008 8:27 pm | |
| Daniela si mie mi-ar place PPS-ul despre Romania. Abia astept sa mi-l trimiti si o sa incerc sa gasesc o modalitate sa il punem pe forum. In ce-l priveste pe Alin il stiu chiar foarte bine. A fost coleg de grupa cu Sergiu la Institutul Emanuel din Oradea, si ca atare cu doar un an mai mare (an de studiu) decat mine. Am fost de multe ori la el si Dana (sotia lui) in casa pe vremea cand eram studenti. E un tip cu foarte multe velente si cu o gramada de activitate pe internet. | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Mar 16, 2008 10:34 pm | |
| Fetele am trecut astazi prin fata cimitirului unde am fost nevoiti sa sarim gardul cum v-am povestit, cand nu ne-am uitat la program si ne-au inchis inauntru. Au inflorit magnoliile dar datorita vremii ploioase nu ne putem bucura prea mult. Am facut poza din masina. Si inca o poza dintr-un parc pe langa care trecem unde sunt narcise galbene inflorite, o frumusete, se vad picaturile de ploaie pe geamul masinii: | |
|
| |
Neria Admin Neria
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Dum Mar 16, 2008 10:38 pm | |
| Asta m-a dat gata de cate ori am fost in Anglia....... tona de verdeata si flori peste tot. Superb!!!!!!!! :D | |
|
| |
florentina pop Bine ai venit!
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Mier Apr 16, 2008 10:19 pm | |
| Cum sa nu-l stie Dia pe Alin Cristea! Sergiu, sotul ei a fost goleg de an cu el, ca dealtfel si sotul meu! Iar noi suntem prieteni de familie de 10 ani. Uau! cum trec anii! | |
|
| |
Daniela De-al casei
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Vin Mai 16, 2008 1:05 am | |
| Stam intr-un cartier de 4 ani si stiam de un parc aproape dar nu ne-am facut timp sa mergem in el pana saptamana trecuta. Pot sa spun ca aproape ca am plans de parere de rau ca nu am mers in el pana acum, asa de frumos este. Va pun cateva poze sa va bucurati si voi de frumusetea lui. Aici sunt peste tot veverite si daca ai ceva de mancare ti se urca si in brate: Daca nu ai nimic de mancare te lasa si pleaca: | |
|
| |
Neria Admin Neria
| |
| |
Anlexandra Incepator
Varsta : 35
| Subiect: Re: Poze de langa casa mea!!!! Vin Aug 08, 2008 9:53 pm | |
| cam asa se vede din camera mea ;) | |
|
| |