Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Florile din casa ta EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Florile din casa ta EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Florile din casa ta EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Florile din casa ta EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Florile din casa ta EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Florile din casa ta EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Florile din casa ta EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Florile din casa ta EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Florile din casa ta EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Florile din casa ta EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Florile din casa ta EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Florile din casa ta EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Florile din casa ta EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Florile din casa ta EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Florile din casa ta EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Florile din casa ta EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Florile din casa ta EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Florile din casa ta EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Florile din casa ta EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Florile din casa ta EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Florile din casa ta

In jos 
+2
Daniela
Beatrice
6 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

Varsta : 49

Florile din casa ta Empty
MesajSubiect: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 12:52 pm

Daca ai flori frumoase ce ni le poti arata, pune-le aici...
Sus In jos
http://www.beatricedesign.ro
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

Varsta : 59

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 10:16 pm

Craciunica mea in noiembrie 2007, (acum a inflorit din nou, februarie 2008!!!!!!)
Florile din casa ta Img_0910
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Varsta : 47

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 10:21 pm

Daniela, l-ai facut pe Sergiu sa se uite pe forum... :D
El e topit dupa plante, tot ce avem plante in casa sunt meritul lui, eu nu ma pot lauda in acest domeniu.
Sergiu asteapta si alte plante.... :flower:
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 11:14 pm

Draga Diana ma bucur mult ca lui Sergiu ii plac florile, avem o familie de priteni care la fel el se ocupa de plante in casa. Mie imi plac foarte mult cactusii si am avut in tara o colectie de 24 de specii de cactusi mare parte din ei infloreau, dar cand ne-am mutata aici a trebuit sa renunt la ei si o parte i-am dat acestor prieteni. De la soacra mea am luat un pui de cactus de 4 cm in concediu in decembrie 2006 (de fapt ne-am intors pe 6 ianuarie 2007) si acum este o splendoare de 70 cm inaltime si cu o multime de pui asa cum vezi in imagine. In total aici am 3 cactusi, 2 orhidee (aia din poza si inca una alba), un ficus cu frunze foarte mici, o muscata intr-un giveci foarte lung la fereastra in bucatarie (asta e intr-un fel pe post de perdea, ma fereste de privirile curiosilor de afara ca stam la parter si chiar nu avem perdea la geam si nu imi place sa las jaluzeaua jos) )si inca vreo 3 plante care nu le stiu denumirea . Cei 3 cactusi, primul de la soacra mea, al doilea l-am cumparat de aici si al 3-lea este cadou de la sora mea dupa ce a fost la o gradina botanica si stiind cat imi plac florile mi-a cumparat acel cactus. De fapt am 4 cactusi deoarece si craciunica face parte tot din categoria cactusilor !!!!!!!
Florile din casa ta Dsc00210
Florile din casa ta Dsc00211
Florile din casa ta Dsc00212
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 11:15 pm

Cand ai timp sa pui si tu te rog, florile voastre sa ma inspir .
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Feb 10, 2008 11:19 pm

Foarte frumoase flori ai.
Sigur, il pun pe Sergiu sa isi prezinte colectia de plante din apartament. :flower:
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyLun Feb 11, 2008 11:23 am

Moamaaaa ce frumoase de numa...

Eu am o Orhidee frumoasa tare care mereu imi face flori. Anul asta a avut vreo 9

Florile din casa ta Img1085-47l0fe6ov

Florile din casa ta Img1086-f5p8qma5

Florile din casa ta Img1087-47l0fe6xt

Florile din casa ta Img4905-f2a5sg6u

mai am si din astea maricele...
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyLun Feb 11, 2008 9:33 pm

Bea, chiar ca seamana orhideele voastre........ :D Sunt oricum niste flori tare frumoase! De pretentioase sunt pretentioase?

Si acum ceva poze cu florile lui Sergiu:
Incep cu floarea pe care a primit-o anul trecut in octombrie, cadou de la mamica soacra a lui :D
Florile din casa ta Pic_0112
Am fotografiat unul dintre colturile cu mai multe flori:
Florile din casa ta Pic_0113
O floare care seamana cu Craciunita, dar nu ne-a facut inca niciodata flori
Florile din casa ta Pic_0114
Un trifoi care face primavara, vara niste floricele foarte frumoase si roz, dar care in sezonul rece nu face decat frunze
Florile din casa ta Pic_0115
Din nefericire nu stiu denumirile lor, dar daca le recunoasteti si le cunoasteti m-ar interesa sa stiu denumirile lor. kissing
Mai avem si o sa mai postam in mesajele viitoare.
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 12:22 am

ooo, frumoase de numa..

Orhideea nu prefera locurile prea calduroase. Apa nu din abundenta, ci sa se scurga si apa la temperatura camerei si nu ii place curentul... Sa stea la lumina!
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 12:22 pm

Aha, poate o sa primesc si eu vreodata una si vream sa stiu cum sa am grija de ea... :lol:
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 5:15 pm

Frumoase tare florile !!!!!! Intradevar cea care spui ca nu stii ce este este tot Craciunica. Acum cate ceva despre cum s-o faci sa infloreasca. Trebuie sa stea la lumina, la o fereastra dar nici in soare prea puternic. Trebuie sa ii pui un ingrasamant la doua saptamani cand o uzi, si o poti uda doar atunci, uneori poti uita sa o uzi chiar si 3-4 saptamani. Normal pt ca face parte din categoria cactusilor infloreste dupa ce o perioada o tii neudata si la caldura. De ex eu am tinut-o in sufragerie anul trecut din august pana a inflorit apoi dupa ce i-au cazut florile am mutat-o in dormitor ca am ziz sa nu ocupe spatiul din sufragerie pt alte flori daca tot nu mai este inflorita. Sub geam in dormitor am caloriferul care noaptea merge la intervale de 1-2 ore cate un sfert de ora iar peste zi merge doar un sfert de ora pe la 12. In rest este o temperatura mai scazuta fiind direct pe pervaz. Nici lumina nu prea are saraca pt ca dormitorul este pe nord iar cum aici majoritatea zilelor sunt inorate acolo este si mai innorat. Si fiind acolo practic am uitat de ea s-o ud. Cand mi-am adus aminte si m-am uitat la ea era cam stafidita dar surpriza !!!!!!! avea boboci si acum este inflorita din nou dupa doar o luna. Nici nu mi-am imaginat vreodata ca ar inflori intr-un timp atat de scurt din nou. Cat despre orhidee am sa iti trimit un website despre ele si poate poti tu sa il atasezi aici (eu nu stiu cum) pt toate fetele sa le vada ca merita. Sunt sute de orhidee de cele mai diverse forme si culori ca nu stii sa spui care e mai frumoasa. Si da detalii si despre cum sa fie ingrijite sa profiti de inflorirea lor la maxim.
Eu de fapt folosesc un ingrasamant universal pt toate florile si le merge super.
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 5:31 pm

Inca ceva ca sa iti faci Craciunita sa aiba multe ramificatii rupe cate o frunza din varf si pune-o alaturi, in acelasi ghiveci, in pamant, poti pune vreo 4-5 sau mai multe din care vor creste din nou alta planta si v-a fi bogata. Cand pui aceste frunzulite, care trebuiesc bagate in pamant cam un sfert din cat sunt ele, sau in jur de 0,5 - 1 cm, trebuie sa ai grija ca pamantul sa nu se usuce la suprafata , asta inseamna ca trebuie s-o uzi cate putin si des ca sa se prinda, ceea ce nu dureaza foarte mult, poate o saptamana sau doua maxim.
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 7:10 pm

Da, da, asa este... cam intr-o sapt -doua se prinde!
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Feb 12, 2008 7:24 pm

Il pun pe Sergiu sa incerce ca mi-ar place sa fie mai bogata!!
Multumesc de sfaturi kissing
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyJoi Feb 14, 2008 3:01 pm

http://www.regalorchids.co.uk/

Ehei am descoperit cum sa atasez un link . Sper sa mearga !!! Este despre orhidee.
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyJoi Feb 14, 2008 3:33 pm

Merge, merge si sunt minunate orhideele de acolo. kissing
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyLun Feb 18, 2008 9:54 pm

Daniela a scris:
http://www.regalorchids.co.uk/

Ehei am descoperit cum sa atasez un link . Sper sa mearga !!! Este despre orhidee.

daaa, sunt superbe. Avem si aici niste modele din alea de pe site. Tare faine si nu sunt scumpe, daca le iei la oferta. :flower:
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Apr 06, 2008 4:48 pm

Si ultima achizitie in materie de plante: Gloxinia

Florile din casa ta Floare10

e mai convenabil sa cumperi o planta in ghiveci a caror flori pot tine pana la o luna decat sa cumperi un buchet de flori de pus in vaza care pot tine doar o saptamana si sunt la acelasi pret !!!
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyLun Apr 07, 2008 11:48 am

Vai cat poate fi de gingasa....... mi se pare mie sau florile au o culoare inauntru si o alta in afara?!? kissing
Sus In jos
dana
Femeie crestina
Femeie crestina
dana

Varsta : 67

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Apr 08, 2008 1:43 pm

Florile din casa ta DSC00297
Florile din casa ta DSC00263

O parte din florile mele... flowers
Sus In jos
http://www.copilarieregasita.webs.com
dana
Femeie crestina
Femeie crestina
dana

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Apr 08, 2008 1:53 pm

Florile din casa ta IMG_2080

Florile din casa ta IMG_2079

Florile din casa ta IMG_2078mic

Amarilis si alte plante...la apartament giveflowers Sper sa le fotografiez si la casa...
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Apr 08, 2008 2:16 pm

Sunt minunate si asa de multe de numa...... Foarte frumoase!!!!! kissing
Sus In jos
dana
Femeie crestina
Femeie crestina
dana

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyMar Apr 08, 2008 8:41 pm

Florile din casa ta DSC00298

Florile din casa ta DSC00299

Florile din casa ta DSC00300

Florile din casa ta DSC00301

Florile din casa ta DSC00302

Azi am mai transportat un rand de flori de la apartament...
giveflowers Inca nu le-am stabilit locul,dar am vrut sa vi el arat si voua ...
Sus In jos
dana
Femeie crestina
Femeie crestina
dana

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyDum Apr 13, 2008 6:43 pm

Florile din casa ta DSC00326

Florile din casa ta DSC00327

Florile din casa ta DSC00390
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta EmptyVin Sept 05, 2008 11:39 pm

Acum vreo 2-3 saptamani am gasit o orhidee care mi-a placut foarte mult si acum face parte din colectia mea de flori:

Florile din casa ta Orhide10
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Florile din casa ta   Florile din casa ta Empty

Sus In jos

Florile din casa ta
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Poze de langa casa mea!!!!