Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.
Neria
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Neria

Forumul femeilor credincioase

Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Casatoria fericita EmptyMar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Casatoria fericita EmptyMier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Casatoria fericita EmptyLun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Casatoria fericita EmptyVin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Casatoria fericita EmptyJoi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Casatoria fericita EmptyLun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Casatoria fericita EmptyLun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Casatoria fericita EmptyDum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Casatoria fericita EmptyDum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Casatoria fericita EmptySam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Casatoria fericita EmptyVin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Casatoria fericita EmptyVin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Casatoria fericita EmptyVin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Casatoria fericita EmptyVin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Casatoria fericita EmptySam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Casatoria fericita EmptyDum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Casatoria fericita EmptyDum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Casatoria fericita EmptyDum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Casatoria fericita EmptyMier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Casatoria fericita EmptyMar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Casatoria fericita

In jos 
+6
nikita
AncaTanner
GROZE ANDREEA
Beatrice
Cornelia Filip
Neria
10 participan?i
AutorMesaj
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Varsta : 47

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMar Feb 05, 2008 1:06 pm

Care e secretul unei casatorii fericite in Domnul Isus? Exista casatorii fericite si de durata sau sunt numai un mit? Ce trebuie sa fac ca si copil al lui Dumnezeu, ca sa ajung sa am o casnicie fericita. Sunt numai cateva intrebari la care sper ca impreuna sa gasim raspunsurile.

Ultima editare efectuata de catre in Dum Feb 17, 2008 4:48 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Cornelia Filip
Incepator
Incepator
Cornelia Filip

Varsta : 58

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyVin Feb 15, 2008 2:10 pm

astept sa continuati si voi.
:flower:
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

Varsta : 49

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyLun Feb 18, 2008 10:00 pm

O casatorie fericita inseamna armonie, sanatate, si minimum de intelegere.. daca nici ala nu exista, e aiurea.

Eu cu sotul meu ne intelegem bine din toate punctele de vedere si Dumnezeu ne-a dat un puiut tare iubit pentru care ne-am sacrifica si viata sa-l vedem bine...

Casatoria pentru mine inseamna ceva sacru, un legamant care va dura toata viata pe care o mai avem...

Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe voi...
Sus In jos
http://www.beatricedesign.ro
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyLun Feb 18, 2008 10:16 pm

Bea m-ai lasat fara cuvinte!!!!!! Ce bine ar fi daca tot mai multi oameni ar gandi ca si voi... iti dai seama ce putine divorturi ar mai exista in lume, daca toti ar fi constienti ca e un legamant pentru toata viata?!?

Pe vremea cand eram doar logodita cu Sergiu am intrat intr-o librarie crestina in Oradea si am gasit un semn de carte pe care era scrisa o rugaciune pentru familie. M-a impresionat si m-am gandit ca e ceva de pastrat asa ca l-am cumparat si acuma pot sa va scriu si voua aceea rugaciune, pe care eu din cand in cand o mai rostesc pentru mine si Sergiu.

Rugaciunea Familiei

Doamne ajuta-ne sa ne amintim cand ne-am intalnit prima data
si dragostea puternica care a crescut intre noi.
Ajuta-ne sa punem acea dragoste in lucruri practice
asa ca nimic sa nu ne poata despartii.
Te rugam sa ne dai cuvinte gingase si iubitoare
si inimi gata sa ceara si sa ofere iertare.
Doamne, noi punem casatoria noastra in mainile Tale.
Amin.
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMar Feb 19, 2008 3:57 pm

Sa stii ca este purul adevar in rugaciune. asa gandesc si eu.. Si trebuie sa citesti undeva mai departe de cuvinte si sa intelegi sensul... Extraordinar te simti cand exista intelegere, un zambet in fiecare zi, o manghaiere cand te doare si asa mai departe.

Dumnezeu sa=i lumineze si pe cele care sunt dezamgaite in dragoste si in casnicie.
Sus In jos
GROZE ANDREEA
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Varsta : 40

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyLun Feb 25, 2008 11:07 pm

Versetul nostru preferat inca din perioada prieteniei este Ieremia 31:3 "...Te iubesc cu o iubire vesnica de aceea iti pastrez bunatatea Mea" cred ca acesta este unul din ingredientele unei casnicii fericite. In dex semnificatia cuvantului bunatate este mila, blandete, amabilitate, bunavointa. Avem asa de mare nevoie de toate aceste elemente in viata noastra si cu atat mai mult in casnicia noastra mai ales in acele momente cand gresim si il dezamagim pe cel de langa noi. Ce mare lucru este ca atunci cand esti ranit si simti ca nu merita sa mergi mai departe sa poti raspunde cu bunatate cu bunavointa , cu blandete. Ce dar minunat si ce balsam vindecator poate sa fie bunatatea intr-o relatie.
Sus In jos
Beatrice
Webmaster
Webmaster
Beatrice

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Feb 27, 2008 10:30 pm

Oau cat de frumos... Andreea, bine ai venit! welcome
Sus In jos
AncaTanner
Incepator
Incepator
AncaTanner

Varsta : 42

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Noi 05, 2008 2:17 am

casnicia pt mine, exact asa cum a zis bea, este ceva sacru, un legamint in fata lui Dumnezeu pe care nu-l poti rupe. De aceea trebuie sa te gindesti foarte bine inainte de a face pasul acesta important...pt ca in ziua de azi, lumea se casatoreste si se divorteaza mult prea usor....cum nu le convine ceva cum gata...ma despart. E trist, dar adevarat.
Oricine se poate divorta, dar nu oricine poate lupta pt casnicia lui/ei. Si pt asta trebuie sa nu te gindesti doar la tine, la ceea ce tu vrei/simti, ci trebuie s ate gindesti si la cel de linga tine, la ceea ce ar putea simti ...Egoismul si lipsa de comunicare, mindria prosteasca sunt unele din lucrurile care duc la divort, din pacate.
parintii mei sunt divortati si inainte de a ma casatori eu, am avut o discutie cu mama mea si i-am spus ca eu nu ma marit sa ma divortez, ca m-am gindit profund la lucrul asta, inainte de a spune DA. S-a simtit putin jignita ( nu asta era intentia mea) ....Morala la ceea ce vreau sa spun este ca daca ne-am gindi bine la ceea ce vrem , la ce prioritati avem, la ce asteptari avem de la persoana de linga noi, la faptul ca nimeni nu e perfect pe lumea asta in afara de Dumnezeu...poate ca n-ar fi atitea divorturi.
Pot spune ca am o casnicie fericita, ca am gasit jumatatea mea , c aavem un copil minunat si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pt tot ce mi-a dat.
Sus In jos
nikita
Femeie crestina
Femeie crestina
nikita

Varsta : 51

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyJoi Ian 22, 2009 1:08 pm

Pt mine casatoria e o minune pe care Dzeu a infaptuit-o.Am crescut intr-o fam in care casatoria nu era ceva armonios si m-a facut sa-mi fie teama.Bunicii ddin partea mamei erau baptisti si intotdeauna la ei gaseam o frumusete deosebita.Peste ani,l-am cunoscut pe DL.Isus si am facut pasul in casnicie.Sotul meu,cel pe care mi l-a daruit Dzeu,nu-l cunostea pe Dl.Isus,incet,incet am inceput sa invatam impreuna umblarea in3,si sa impletim funia in3,nu e usor,dar e minunat,avem ca binecuv o fetita superba si in toate greutatiile putem vedea mult har.La casatoria noastra pastorul a citit1Cor13 si imi doresc sa fie motto-ul casniciei mele.
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyJoi Ian 22, 2009 1:16 pm

Dragele mele nimic nu imi bucura inima mai mult decat sa aflu ca inca mai exista pe lume casnicii binecuvantate si pline de dragoste si de fericire; persoane gata sa lupte pana in panzele albe pentru cel drag si gata sa faca totul ca Isus sa le fie calauza.
Anca, Nikita sa va binecuvinteze Domnul Isus casniciile, sotii, familiile si fetitele pe care vi le-a daruit!!! Fie ca fericirea si pacea sa domneasca vesnic in casele voastre si furtunile sa le invingeti prin rugaciune si staruinta!

pupici
Sus In jos
GROZE ANDREEA
Bine ai venit!
Bine ai venit!

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyJoi Ian 22, 2009 6:40 pm

Ma bucur ca sunt din nou impreuna cu voi. Apropo de casnicii fericite, as vrea sa va recomand o carte buna avand in vedere ca mereu trebuie sa invatam cum sa fim sotii mai bune, mai intelepte, si sa incercam sa ne intelegem sotii si diferentele dintre noi. Este o carte scrisa de un barbat pentru femei incercand sa explice ce asteapta sotii de la sotiile lor. Se numeste "Influenta Sacra" si e scrisa de Gary Thomas editura Noua Speranta. Inca nu am terminat-o dar pana la jumatatea ei am trait o gama intreaga de sentimente. Au fost si aspecte cu care nu am putut fii in totalitate de acord dar per ansamblu e o carte care iti schimba perspectiva si asteptarile si te motiveaza sa dai ce ai mai bun.
Sus In jos
miha_forall
Femeie crestina
Femeie crestina
miha_forall

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Feb 18, 2009 2:44 pm

In momentul de fata in casnicia noastra lipseste Dumnezeu.Si nu am realizat lucrul acesta de cat acum de curand.Imi doresc din suflet sa ne aduca Dumnezeu linistea si armonia la noi in casnicie...si asta se va intampla atunci cand il vom regasi pe El.
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Feb 18, 2009 2:46 pm

Miha draga mea, o sa te sustinem si noi in rugaciune si sunt convinsa ca Domnul va raspunde tuturor dorintelor inimii tale dupa voia Lui cea sfanta! kissing
pupici
Sus In jos
nikita
Femeie crestina
Femeie crestina
nikita

Varsta : 51

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Feb 18, 2009 2:49 pm

Miha iti doresc din tot sufletul si ma rog ca Dzeu sa coboare in familia voastra soare kissing
Sus In jos
miha_forall
Femeie crestina
Femeie crestina
miha_forall

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyMier Feb 18, 2009 2:55 pm

Multumesc
giveflowers
Sus In jos
lorena29
Bine ai venit!
Bine ai venit!
lorena29

Varsta : 46

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyLun Oct 04, 2010 11:58 am

Pentru mine casnicia este perfecta daca se bazeaza pe respect si toleranta. Pe voi, dragele mele, va gasesc idealiste, vorbiti din carti, dati citate.. este frumos, dar nu imi pare a fi real.. Poate sunt eu mai pragmatica, dar daca nu este toleranta, ingaduinta si respect pentru cealalta persoana de langa tine, nu iti gasesti linistea. Si ca sa ating si cuvantul magic "dragostea", consider ca acest sentiment este o traire pe care fiecare o intelegem si percepem total diferit. Deci, raman celelalte caracteristici citate mai sus.. Toate cele bune!
Sus In jos
anaelis
Bine ai venit!
Bine ai venit!
anaelis

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyVin Ian 14, 2011 4:26 pm

cand ne-am casatorit, cineva ne-a zis urmatorul gand...care si azi ne urmareste: dragostea inseamna dedicare totala si neconditionata fata de o persoana imperfecta...eu la randul meu fiind imperfect!
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
Neria

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyVin Ian 14, 2011 4:51 pm

Foarte frumos Anca! Si foarte adevarat! Sa ne ajute Domnul sa crestem impreuna in perfectiunea Fiului Sau!

Lorena imi permit sa te contrazic putin.... dupa 11 ani de casnicie cred ca poti sa spui ca am putina experienta si pot sa iti spun cu mana pe inima ca tot ceea ce ramane este DRAGOSTEA, fara dragoste nu poti sa accepti cealalta persoana asa cum este! Fara dragoste nu poti sa respecti sau sa tolerezi pe altcineva. E ca si cum ai incerca sa ridici un zmeu fara sa ai vreun pic de vant! Dar fiecare e liber sa isi traiasca viata cum simte! kissing
Sus In jos
anaelis
Bine ai venit!
Bine ai venit!
anaelis

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyVin Ian 14, 2011 4:57 pm

perfect de acord cu tine!!!
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
Daniela

Varsta : 59

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita EmptyVin Ian 14, 2011 7:09 pm

Dumnezeu spune in Biblie urmatoarele:

1 Corinteni 13

1Chiar dacă aș vorbi în limbi omenești și îngerești, și n'aș avea dragoste, sînt o aramă sunătoare sau un chimval zîngănitor.
2Și chiar dacă aș avea darul proorociei, și aș cunoaște toate tainele și toată știința; chiar dacă aș avea toată credința așa încît să mut și munții, și n'aș avea dragoste, nu sînt nimic.

3Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n'aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic.

4Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie,

5nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndește la rău,

6nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr,

7acopere totul, crede totul, nădăjduiește totul, sufere totul.

8Dragostea nu va pieri niciodată. Proorociile se vor sfîrși; limbile vor înceta; cunoștința va avea sfîrșit.

9Căci cunoaștem în parte, și proorocim în parte;

10dar cînd va veni ce este desăvîrșit, acest ,,în parte`` se va sfîrși.

11Cînd eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil, gîndeam ca un copil; cînd m'am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.

12Acum, vedem ca într'o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea față în față. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaște deplin, așa cum am fost și eu cunoscut pe deplin.

13Acum dar rămîn aceste trei: credința, nădejdea și dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.

Dupa 24 ani casnicie pot spune ca DRAGOSTEA este totul intr-o casnicie !!!!! Si nu dragostea de inceput, din faza de indragostiti ci dragostea calma, care ofera siguranta, pace si liniste, incredere si sinceritate absoluta, dragostea din angajament intaintea persoanei iubite si inaintea lui Dumnezeu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Casatoria fericita Empty
MesajSubiect: Re: Casatoria fericita   Casatoria fericita Empty

Sus In jos

Casatoria fericita
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Neria :: Forumul femeilor credincioase :: Femeia dupa inima Lui Dumnezeu (Tit 2)-
Mergi direct la: